Corona & mediation

In deze bijzondere tijd die niet eerder is voorgekomen ontstaan nieuw situaties die u niet heeft kunnen voorzien. Op elk gebied van uw leven, of dat nu werk of privé is, ontstaan er door de intelligente lockdown vragen waar u niet eerder antwoord op heeft hoeven geven. Zo zitten veel mensen langer thuis dan zij hebben voorzien en hebben gewenst en zitten met vragen wat de toekomst zal gaan brengen. Sommige van u ondergaan deze situatie zonder al teveel problemen, maar er is ook een grote groep waarvoor de 1,5 meter maatschappij en de gedwongen thuissituatie een meer dan een uitdaging is. Dat kan zijn voor werk en/of klanten, maar ook binnen het eigen gezin. 

Wanneer mensen te lang bij elkaar zijn in een te kleine ruimte worden toch al bestaande irritatie uitvergroot en kunt u ze niet uit de weg gaan. Vaak heeft men genoeg eigen redenen om er voor te kiezen om er niet over te praten. Helaas is het resultaat hiervan dat de irritaties zich opstapelen en de bom uiteindelijk barst. Wanneer dit gebeurt worden er soms dingen gezegd tegen elkaar die voor scheuren zorgen die moeilijk te lijmen zijn. Dit willen wij voorkomen. Niet alleen voor u zelf, maar ook voor direct betrokkenen zoals uw kinderen. Meldt u bijtijds en voorkom erger.